Lantbruk med odling och djuruppfödning. Butik med styckning, tillverkning, servering och försäljning av kött och charkuterier.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 270 | 6 917 | 6 333 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 846 | 409 | 655 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 908 | 634 | 796 |
Årets resultat (tkr) | 603 | 560 | 525 |
Summa tillgångar (tkr) | 10 306 | 10 289 | 8 092 |
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 270 | 6 917 | 6 333 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 846 | 409 | 655 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 908 | 634 | 796 |
Årets resultat (tkr) | 603 | 560 | 525 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 828 | 7 477 | 5 390 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 478 | 2 812 | 2 702 |
Tillgångar (tkr) | 10 306 | 10 289 | 8 092 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 636 | 3 033 | 2 473 |
Obeskattade reserver (tkr) | 845 | 645 | 665 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 116 | 320 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 825 | 6 496 | 4 634 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 10 306 | 10 289 | 8 092 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 378 | 1 383 | 1 267 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.2% | 5.9% | 10.3% |
Soliditet | 41.2% | 34.0% | 36.5% |
Kassalikviditet | 17.3% | 22.3% | 24.7% |
Lindegrens i Sinarp AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Lantbruk med odling och djuruppfödning. Butik med styckning, tillverkning, servering och försäljning av kött och charkuterier.